Tjänster
Frukost & brunch
Auditorium
Café
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

mån-fre 8.00-14.30

020 729 6696
pripoli@amica.fi

Kontaktuppgifter

Pripoli

Tiedepuisto 4

28600 Pori

RSS Restaurangmenyer
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Ståtliga lokaler, övergripande tjänster

Restaurang Pripoli i vetenskapsparken vid teknologicentret i Björneborg tillhandahåller mångsidiga, moderna och välutrustade lokaler för såväl evenemang för några personer som seminarier, konserter och representationsevenemang för upp till hundratals personer.

Våra kompetenta medarbetare ordnar en högklassig servering enligt era önskemål för både företags- och familjefester, en personaldag eller en avslappnad bastukväll. Vår mångsidiga och smakliga konferensservering ger gästerna energi under dagen och motverkar möteströtthet. Vardagar dukar vår restaurang upp en läcker lunchbuffé med salladsbord och bröd. Välkommen till Pripoli!

Lokalerna

Pripoli har flexibla lokaler för företagsevenemang av olika storlekar, även krävande. I det stora auditoriet finns det 420 sittplatser, och konferensrummen har kapacitet för 10–40 deltagare. Alla våra lokaler har utmärkt konferensutrustning, till exempel trådlös internetanslutning, videoprojektor, filmduk, bärbar PC och blädderblock. Dessutom ingår en dokumentkamera i planerna.

Avsluta konferensdagen med en avslappnande kväll på vår avdelning med bastu och gillestuga och njut av bastudrycker och en smaklig kvällsmåltid. Våra kunniga medarbetare ser till att bastugästerna trivs. Våra basturum rymmer 19 gäster i taget.