Det avgörande för ett lyckat val av konferenslokal är ett bra läge, smidig service, modernt utrustade konferens- och grupparbetsrum samt smaklig servering som ger energi. I restaurang Pripoli i teknologicentrets vetenskapspark är alla de delar som behövs för ett lyckat evenemang i balans.

Pripoli är ett modernt konferensställe som har kapacitet för många likartade evenemang eller en större konferens. De högklassiga konferenslokaler i olika storlekar samt det stora auditoriet lämpar sig för såväl evenemang för några personer som seminarier, konserter och representationsevenemang för upp till hundratals personer. Evenemangsvestibulen kan användas för många olika ändamål och fungerar bra som en utställningslokal.

Alla lokaler har en utmärkt konferensutrustning, bland annat trådlös internetanslutning, videoprojektor, filmduk, ljudåtergivningssystem och trådlösa mikrofoner, en bärbar PC och blädderblock. Den tekniska personalen är närvarande under evenemangen och ger råd om hur anordningarna används. Utöver den tekniska utrustningen har konferensrummen bekväma soffor och pallar som kan användas under tankesmedjor och grupparbeten. Utrymmena ligger intill varandra vilket möjliggör ett smidigt arbete och platsbyte. I auditoriet finns det en stor scen och vid sittplatserna anteckningsbord som kan tas fram.

Tillräckligt många pauser under konferensdagen gör att kreativiteten ökar och ger möjligheter till fria diskussioner. Redan ett konferensavsnitt som tar över två timmar leder till att konferensdeltagarnas koncentrationsförmåga avmattas. I syfte att upprätthålla en jämn energinivå under hela konferensdagen har Fazers köksmästare sammanställt en mångsidig konferensmeny som främjar välbefinnandet.