Tjänster
Auditorium
Café
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

mån-fre 8.00-14.15

Kontaktuppgifter

Tietoteknia – Kuopio

Savilahdentie 6 L 4

70210 Kuopio

020 729 6727
teknia@amica.fi

RSS Restaurangmenyer
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Förstklassiga tjänster, charmigt läge

Restaurang Tietoteknia tillhandahåller högklassiga konferens-, fest- och lunchtjänster på det grönskande universitetsområdet Tiedelaakso i Kuopio. Våra ljusa och moderna lokaler är flexibla och kan användas för såväl företagsevenemang som inofficiella föreläsnings- och seminarieevenemang samt glada familje- och karonkafester. På ett yrkeskunnigt sätt ordnar vi både konferenskaffe och stilig matservering för mer än hundra gäster enligt era önskemål och teman.

Vardagar dukar vi i vår restaurang vi även upp en läcker och mångsidig lunchbuffé som inkluderar salladsbord och bröd. I vårt läckra sortiment finns det ett alternativ för vänner av både husmanskost och vegetarisk mat. Välkommen på lunch!

Lokalerna

Våra flexibla lokaler lämpar sig utmärkt för såväl företags- som familjefester. Vår vackra restaurangsal har kapacitet för 150 gäster.

Våra konferenslokaler lämpar sig för evenemang med 8–24 deltagare. I universitetets utbildningslokaler kan man ordna evenemang för 10–50 deltagare, och vårt stora auditorium har sittplatser för 170 deltagare.

Lokalerna i vår restaurang lämpar sig utmärkt för såväl företagsevenemang som familjefester, och kan ändras enligt temat under evenemanget. 

Vår trivsamma restaurangsal har 135 kundplatser och konferensrummen har kapacitet för 8–24 personer. Universitetets utbildningslokaler lämpar sig för evenemang med 10–50 deltagare och auditoriet har 170 platser.