Öppettider

Öppen under föreställnings tider

Kontaktuppgifter

Villmanstrands stadsteater

Kaivokatu 5

53100 Lappeenranta

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Drama och bakelser

Fazer Food Services svarar för restaurangtjänsterna i Villmanstrands nya stadsteater. Pausserveringen under teaterföreställningar har komponerats av våra yrkeskunniga medarbetare. Förutom under pauserna kan du före och efter föreställningarna avnjuta salta och söta bakverk eller till exempel ett glas vin.

Du säkerställer en stress- och friktionsfri teaterkväll genom att på förhand beställa lämplig pausservering genom vår försäljningsservice. Lägg inte i onödan ner tid på att köa, utan fokusera exempelvis på att diskutera föreställningen med andra. Den nya stadsteatern finns på plan tre i köpcentret IsoKristiina. Från köpcentret kan du lätt titta in till teaterlokalerna under en shoppingdag. Förutom för teaterverksamhet kan teaterlokalerna även hyras för andra evenemang.

Köpcentrets läge är strålande både för dem som anländer med egen bil och de som använder kollektivtrafiken. På de nedre planen finns uppvärmda parkeringsutrymmen för 550 bilar. Järnvägs- och busstationerna finns på gångavstånd.

Lokalerna

Stadsteaterns lokaler ger många möjligheter för att ordna fester och evenemang.

I fråga om lokallösningarna anses den nya stadsteatern vara banbrytande. För det första är dess placering i ett köpcentrum unik. En annan sällsynt omständighet är att alla lokaler i teatern, inklusive omklädningsrummen och byteskulisserna, är på samma plan som scenen. Teatern har en stor scensal med 440 platser, en sal med en liten scen och 150 platser, en övningsscen och en trivsam publikfoajé. I teaterlokalerna kan evenemang, seminarier och konferenser ordnas.

Vill du hyra lokaler? Ta kontakt

Lokalerna i stadsteatern: verksamhetsledare Maarit Welin, maarit.welin@lappeenranta.fi

Konsertsalen och konferensrummen i stadshuset: evenemangstekniker Tero Mäkelä, tfn 040 667 1120