Tjänster
Bröllop
Café
Konferens
Lunch
Öppettider

Öppen:
Mån - fre  10.00 - 15.00, och på beställning.

Lunch:
på vardagarna 11.00 - 14.00

Lunch buffé 10€

Kontaktuppgifter

Vitriini

Läntinen Aleksanterinkatu 1

06100 Borgå

RSS Restaurangmenyer
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Konst, evenemang och läcker mat

Restaurang Vitriini tillhandahåller högklassiga lunch- och beställningsrestaurangtjänster i en unik fabriksmiljö på Konstfabriken i Borgå. På mötesplatsen för olika konstformer finns också en konstutlåning, en biograf, ett dansinstitut och konstnärers ateljéer. Mångsidiga konstevenemang ordnas året om. I våra eleganta lokaler kan ni ordna mindre konferenser eller företagsevenemang för flera hundra personer. Hos oss kan ni också ordna familjefester. Vardagar dukar vi i vår restaurang upp en mångsidig lunch för alla vänner av god mat. Vid vårt förstklassiga buffébord kan du plocka ihop en palett av goda smaker enligt egna preferenser. Våra delikata lunchalternativ kompletteras alltid av ett fräscht salladsbord och ett rikligt brödsortiment.

DET ÄR LÄTT ATT HITTA TILL KONSTFABRIKEN. LOKALTRAFIKENS BUSSHÅLLPLATSER FINNS I NÄRHETEN, OCH TILL BORGÅ GAMLA CENTRUM KAN MAN TA SIG TILL FOTS LÄNGS DEN VACKRA ÅSTRANDEN.

I Konstfabrikens uppvärmda parkeringshall och på gården finns det gott om parkeringsrutor för våra bilburna kunder. Välkommen att njuta av god mat och hjärtlig service bland konst!

 Bilder: Konstfabriken, www.taidetehdas.fi