Tjänster
Frukost & brunch
Auditorium
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

På vardagarna  8.00-14.00

Lunch klockan 11.00-13.00

 

040 542 3792 
vivace@fazer.fi 

Kontaktuppgifter

Vivace

Äyritie 8 C

01510 Vantaa

RSS Restaurangmenyer
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Eleganta lokaler, representativa tjänster

Restaurang Vivace tillhandahåller eleganta restaurang- och konferenstjänster i Gate 8 Business Park i närheten av flygplatsen och Ring III i Vanda. I våra ljusa och moderna lokaler kan ni ordna evenemang som kan vara allt mellan kaffeservering under vardagskonferenser och större företagsfester samt kundevenemang. Vår kompetenta personal ser till att serveringen ordnas enligt era önskemål.

Vardagar kan du komponera en frukost enligt dina önskemål från det rikliga och mångsidiga frukostbordet, avnjuta denna i restaurangen eller ta den med dig. Sortimentet i vår läckra lunchbuffé omfattar sopp-, sallads- och huvudrättsalternativ för var och en samt ett salladsbord och bröd. Vi tillreder också mat och bakverk som kan tas med. Alla vänner av god mat är välkomna till vår restaurang!

Lokalerna

I vår luftiga och vackra restaurangsal trivs både lunch- och konferensgäster. Våra mångsidiga och eleganta konferensrum för 6–80 personer lämpar sig för allt mellan vardagsmöten och företagsfester. Våra välutrustade och moderna lokaler har trådlös internetanslutning, videoprojektor, filmduk och blädderblock. I föreläsningssalen finns det dessutom TV, DVD, dokumentkamera och mikrofoner.

Vivace har mångsidiga lokaler för både konferenser och fester, även för större grupper.