Fazer Glutenfritt Xantangummi är ett naturligt förtjockningsmedel tillverkat av socker. Det ersätter gluten i glutenfri bakning, ger fluffighet och gör skarp brödskorpa.
BRUKSANVISNING: Blanda xantanet i mjölet. Dosering per 1 kg mjöl: Jästdeg 1,5-2 tsk / Pizzadeg 2-3 tsk / Kakdeg 0,3 tsk / Småbrödsdeg 1 tsk.
Näringsämnen per portion
Per -:
- kJ
- kcal
-%
*
Per 100g:
725 kJ
180 kcal
Innehåll
Förtjockningsmedel [xantangummi (EU)].
Allergener
Innehåller
Kan innehålla
Innehåller inte
Gluten
Lämpar sig för kostalternativen
Glutenfri
Vegan
Vegetarisk
Övriga egenskaper
Fiberrik
Kontrollera alltid också produktinformationen på förpackningen.
Näringsinnehåll
per 100 g | %* per portion | |
---|---|---|
Energi kJ | 725 kJ | |
Energi kcal | 180 kcal | |
Fett | 0 g | |
varav mättade | 0 g | |
Kolhydrater | 0 g | |
varav socker | 0 g | |
Näringsfiber | 80 g | |
Protein | 5 g | |
Salt | 10,3 g |
Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400kJ/ 2000kcal)

GTIN (EAN): 6419811109200