Tjänster
Frukost & brunch
Café
Konferens
Take Away
Öppettider

Cafeteria är öpen

Mån-tor 7.45 - 15.30 och fre 7.45-15.00

Lunchen på vardagarna 10.45-13.30 

Välkommen!

 

040 841 3756
menuetto@fazer.fi 

Kontaktuppgifter

Menuetto

Huopalahdentie 24

00350 Helsinki

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Läcker servering, högklassiga lokaler

Restaurang Menuetto erbjuder mångsidiga konferens- och festtjänster i Menuetto Business Center i Munkshöjden längs smidiga trafikförbindelser.

Nöjda kunder är en hederssak för oss. På ett professionellt sätt ordnar vi elegant och läcker servering som omfattar allt mellan kaffeservering för konferenser med ett fåtal deltagare och cocktailpartyn för hundratals gäster. Observera att våra högklassiga lokaler på beställning även står till förfogande kvällar och veckoslut.

Vardagar serveras smakfulla lunchmåltidsalternativ, inklusive fräscha sallader och ett mångsidigt brödsortiment, i vår restaurang. I det skandinaviskt inredda Kaféet Caffa kan du arbeta och avnjuta baristans smakrika specialkaffedrycker samt hemlagade kaféprodukter som varierar enligt säsongen. Kom in och njut av de fantastiska smakerna!

Lokalerna

I vårt utbud av lokaler hittar du ett lämpligt kabinett, en föreläsningssal eller en ljus och rymlig restaurangsal för dina evenemang. Våra välutrustade och moderna konferenslokaler anpassar sig efter behov och enligt deltagarantalet för 4–40 gäster. Kaféet Caffa är öppet för alla, och där kan man arbeta vid en läcker frukost och smakrika kaféprodukter. Det finns gott om parkeringsplatser i närheten.

Välkommen till Menuettos konferensvärld vid goda trafikförbindelser. Här finns både stora och små lokaler enligt dina behov, och flexibla lösningar finns för många olika typer av konferenser, utbildningar eller föreläsningar. Ta kontakt så ordnar vi en lyckad dag!