Tjänster
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

mån-fre 8.00-16.00
0400 489 725
koskela@amica.fi

Kontaktuppgifter

Restaurang Koskela

Koskelankuja 1

45700 Kuusankoski, Kouvola

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Underbara festlokaler i naturskön omgivning

Den unika och historiska miljön som skapats av arkitekt Arne Helander i närheten av Kymmene älv finns på en dryg timmes avstånd från Helsingfors. De högklassiga lokalerna lämpar sig utmärkt för förbundsdagar, förhandlingar och företagsevenemang samt gemytliga bröllops- och familjefester.

Förutom i den stiliga restaurang- och festsalen samt den trevliga kaffesalongen kan evenemangen fortsätta på den vackra utomhusserveringen under varma sommardagar. Det stämningsfulla scenutrymmet utgör en bedårande inramning för olika presentationer och programnummer. Vår kunniga festservice skräddarsyr ert evenemang enligt era önskemål om läcker matservering och ert tema. Vardagar dukas en läcker och mångsidig lunch upp i restaurangen. Övriga tider håller vi öppet enligt beställning.

Lokalerna

Restaurang Koskela tillhandahåller fantastiska lokaler även för stora evenemang. Den ståtliga restaurangsalen har kapacitet för 220 matgäster, och en cocktailbjudning kan ordnas för 300 gäster. Den lilla festsalen lämpar sig för 65 gäster och kafésalongen har 60 sittplatser. Mer utrymme finns på uteserveringen. Det finns gott om parkeringsplatser på gården.

Koskela lämpar sig ypperligt även för stora fester.

På ett yrkeskunnigt sätt skräddarsyr vi en fantastisk servering enligt dina önskemål. Med stenhård yrkeskunskap ordnar vår festservice både företagsfester och andra evenemang för såväl små som stora grupper. Vi har också bra parkeringsplatser!