Tjänster
Frukost & brunch
Konferens
Lunch
Öppettider

Öppen på vardagarna klockan 11.00 - 13.30, 
och enligt överenskommelse.

Buffé lunch 10,20€

På vardagarna klo 11.00 - 13.30

A-rättigheter

Kontaktuppgifter

Restaurang WTC

Aleksandergatan 17

00100 Helsingfors

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Underbara lokaler, strålande läge

Restaurang WTC tillhandahåller konferens-, fest- och lunchtjänster i de underbara, gamla banklokalerna som designats av arkitekt Pauli Blomstedt. Vår unika restaurang som verkar i bankvalvet kan enligt evenemanget lätt ändras för såväl ståtliga företagsfester som stämningsfulla familje- och bröllopsfester. Vi ordnar elegant servering som omfattar allt mellan kaffeservering för några personers sammankomst och cocktailpartyn för hundra personer.

Alla vardagar dukar vi dessutom upp en läcker och mångsidig lunch i vår restaurang. I vårt lunchsortiment finns ett alternativ för såväl vänner av husmanskost och vegetarisk kost som vänner av internationella smaker. Kom in och njut av de fantastiska smakerna!

Lokalerna

De unika konferenslokalerna i den historiska byggnaden lämpar sig för 10–40 deltagare. En trådlös internetanslutning och modern konferensteknik med HD-skärmar står till ert förfogande. I Marskisalen finns dessutom en videoprojektor.

Lunch- och beställningsrestaurangen i bankvalvet erbjuder utmärkta och unika förutsättningar för att ordna evenemang av olika omfattning. Restaurangsalen rymmer 48 matgäster.

I den historiska byggnaden finns moderna konferensrum som utstrålar gammaldags charm.