Under våra Show & Dinner-föreställningar tar vi med dig på en upplevelseresa i Finlands historia i sällskap av marskalk Mannerheim. Teaterkvällen med en trerättersmiddag, inklusive drycker, ordnas i den stämningsfulla Marski-salen. Föreställningen tar cirka tre timmar.

Marskalk Mannerheim spelas på ett ypperligt sätt av skådespelaren Timo Närhinsalo som har studerat marskalkens person och liv. Den stiliga statsmannen och överbefälhavaren verkar som värd för kvällen, diskuterar med middagsgästerna och berättar fascinerande historier om sitt liv och de historiska skedena i Finland.

Föreställningen Middag i sällskap av Mannerheim lämpar sig för små och stora fester, sällskap och företagsevenemang eller när du vill bjuda på en oförglömlig upplevelse till exempel på en bemärkelsedag.

Ta del av följande menyalternativ för kvällen och gör en beställning!

Meny I

Mousserande vin

Marskis vorschmack
Gentilhomme Côtes du Rhône
Marskis snaps

Gös à la Mannerheim
Trimbach Riesling
Marskis snaps

Chokladmarkis och marinerade bär
Casa de la Eremita Dulce
Kaffe avec

Meny II

Mousserande vin

Soppcappuccino
Pasqua Pinot Grigio
Marskis snaps

Extra mör lammlägg, vitlökspotatis och Marsalasås
Rigal Malbec
Marskis snaps

Pavlova och passionssås
La Caliera Moscato d`Asti
Kaffe avec

Pris
Show & Dinner inkluderar en teaterföreställning i en unik miljö samt en enhetlig gruppmiddagsmeny med tre rätter, inklusive passande drycker. Pris för en 20 personers grupp 137 €/person. Högst 27 personer/middag, och då är priset 120 €/person. Gällande moms läggs till priset.

Här finns också en elektronisk broschyr.

Beställningar och närmare information
Tfn 020 729 6006
kokoukset@fazer.com