Tjänster
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

Mån-fre 09.00-14.00

(06) 429 9220 
seinajokiareena@fazer.fi

Kontaktuppgifter

Seinäjoki Areena

Kirkkokatu 23

60220 Seinäjoki

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Unika lokaler, högklassiga tjänster

I Seinäjoki Areena ordnas ståtliga evenemang, till exempel organisationsdagar, mässor, konserter samt temafester. Våra flexibla lokaler skapar fantastiska ramar för allt mellan stora evenemang och mer informella mindre möten. Våra skickliga medarbetare ordnar en uppiggande konferens- och konsertservering, elegant cocktailservering under kvällsevenemang samt en festlig middag enligt era önskemål.

Vardagar kan du i restaurangen avnjuta en smaklig och mångsidig lunch som kompletteras av ett fräscht salladsbord och ett stort brödsortiment. Kvällar och veckoslut fungerar restaurangen som beställningsrestaurang.

Lokalerna

Vår fantastiska restaurangsal och konferensrummen som lätt kan ändras lämpar sig även för mer krävande evenemang. Restaurangsalen har kapacitet för 300 gäster, och en bankett kan ordnas på Areenanivån för upp till 5 000 gäster. Våra konferensrum rymmer mellan 16 och 300 deltagare. Vår välutrustade bar betjänar glada festdeltagare ända in på småtimmana.

De flexibla lokalerna i Seinäjoki Areena skapar fantastiska ramar för stora evenemang, temafester och familjefester. På ett yrkeskunnigt sätt sköter vi serveringen enligt dina önskemål. Vår restaurang har A-rättigheter.

En fungerande restaurang och flexibla konferenslokaler även för krävande evenemang.

Restaurangsalen i Seinäjoki Areena och de flexibla konferenslokalerna gör det möjligt att skräddarsy ett evenemang enligt dina önskemål. I den rymliga festsalen ordnar du banketter för upp till 5 000 personer. Vår bar som har A-rättigheter betjänar gäster ända in på småtimmarna. Bekanta dig närmare med lokallösningarna på Areenas webbplats.

Konferens- och utbildningsevenemang

  • Morgonkaffe serverat med hembakad bulle eller salt tilltugg serverat i mötesrummet
  • Måltider flexibelt vid vårt lunchbord 
  • Uppiggande läskedrycker, kaffe och bakverk enligt dina önskemål på eftermiddagen

Konsertservering

En lyckad konsertkväll kompletteras av uppfriskande servering under föreställningen.

  • Välkomstdrink före föreställningen 
  • Kaffe och läckra bakverk under pausen 
  • Middag efter konserten
  • Beställ servering redan på förhand så undviker du köer!