Tjänster
Frukost & brunch
Lunch
Take Away
Öppettider

Öppen 7.30 - 14.00.

Frukost 7.30 - 9.30
Lunch 10.30 - 13.30

Kontaktuppgifter

Seinäjoki stadsteater

Alvar Aallonkatu 12

60100 Seinäjoki

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Stilig miljö, unika smakupplevelser

Vi tillhandahåller högklassiga konferens-, lunch- och festtjänster i det unika Aalto-centret i Seinäjoki centrum. Lokalerna har inretts med Artek-möbler och -armaturer som designats av Alvar Aalto och skapar oförglömliga förutsättningar för stämningsfulla familjefester. Vår kompetenta personal tillreder också uppiggande pausmenyer och bjuder på teatermenyer med olika teman.

I vår restaurang dukar vi också upp en populär och läcker lunch vardagar. Vår lunch inkluderar ett alternativ för vänner av husmanskost och vegetarisk mat, och dessutom kan man beställa en grupplunch före dagföreställningen. 
Seniorer får 10 procent rabatt på lunchen.

Vi sköter även pausserveringen under föreställningar. Kom in och njut av de fantastiska smakerna!

Lokalerna

Våra lokaler lämpar sig utmärkt för minnesrika familje-, bemärkelsedags- och bröllopsfester. Våra eleganta lokaler för 140 gäster kan förhandsbeställas. I restaurangen kan ni allt efter situationen bjuda era gäster på morgon- och eftermiddagskaffe eller till exempel avnjuta en lunch i samband med mötet.

Undvik köer under pauserna i föreställningen och beställ servering i förväg. Under pausen kan du tillsammans med dina gäster förflytta dig till ett reserverat, färdigt dukat bord enligt dina önskemål och avnjuta fräscha drycker samt salt och sött tilltugg. 

Bekanta dig med våra pausmenyer och gör en beställning enkelt med en blankett eller ring vardagar mellan klockan 9 och 15 till 040 6683 055. Vi har också gluten- och laktosfria alternativ. Gör beställningen tre dagar före föreställningen.