Tjänster
Konferens
Öppettider

Restaurang är öppet under konsertkvällar och enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter

Snellmanssalen

Vingenkatu 18

67101 Kokkola

040 6618 225
snellman@amica.fi

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Högklassiga förutsättningar, fantastisk service

I Snellmanssalen kan kulturvänner njuta av akustiken i den utmärkta konsertsalen och en ståtlig restaurangmiljö. Vår restaurang är öppen under konsertkvällar samt i samband med andra evenemang enligt arrangörens önskemål. Det finns gott om parkeringsplatser.

För de trivsamma restaurang- och vestibulutrymmena i salen planerar och förverkligar vi högklassig servering för mässevenemang, i samband med seminarier eller familje- och företagsfester. Pausserveringen under konserter och de förstklassiga Show & Dinner-föreställningarna skapar trivsel bland gästerna. Välkommen att njut, vi erbjuder upplevelser för alla sinnen!

Lokalerna

I Snellmanssalen kan du ordna imponerande konsert- och konferensevenemang samt företags- och familjefester. Konsertsalen har 600 sittplatser, och även i den bakre delen av salen är sikten och hörbarheten utmärkta. Salen har kapacitet för 400 middagsgäster.

Utöver salen kan vestibul- och restauranglokaler hyras antingen sammanslagna eller separat för olika evenemang, till exempel mässor, möten och konferenser. Den eleganta restaurangsalen bredvid Snellmanssalen rymmer 150 middagsgäster. Garderoben och biljettförsäljningen finns i vestibulen.

I den akustiskt utmärkta Snellmanssalen kan du ordna imponerande evenemang, såväl konserter och konferenser som företags- och familjefester.

Snellmanssalen är basen för bland annat Mellersta Österbottens Kammarorkester.

Snellmanssalen hör till tjänsten Fazer Konferenser och fester som tillhandahåller högklassiga tjänster och lokaler för företags och privatpersoners evenemang.

Lokaler som kan reserveras

Konsertsalen som har 577 numrerade sittplatser. Sikten och hörbarheten är utmärkta i den bakre delen av salen.

Restaurangen, restaurangen bredvid Snellman kan även reserveras för privat användning.

Vestibul
Garderoben och biljettförsäljningen finns i vestibulen. Också toaletterna (bland annat handikapptoalett) finns i vestibulen. 

För närmare information och offert kontakta Konferenser och fester-försäljning>

Lokalreservationer
Salarna hyrs genom webbplatsen för Snellmanssalen >

Biljetter 
I Snellmanssalen ordnas olika konserter. Biljetter kan beställas genom webbplatsen för Snellmanssalen biljettbeställning >

Konserter och evenemang i Snellmanssalen>