Tjänster
A la carte
Frukost
Frukost & brunch
Brunch
Bröllop
Kakor
Konferens
Lunch
Events
Öppettider

Öppen: mondag till  lördag

Lunch 
Mån-Fre  11.00 - 14.00

Kontaktuppgifter

Suomalainen Klubi - Svenska Klubben

Eteläranta 10

28100 Pori

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Historiens vingslag och goda smaker

Vid natursköna Kumo älv ligger restaurang Suomalainen Klubi – Svenska Klubben som under flera decennier har värnat om fest- och matkulturen på ett förtjänstfullt sätt. Den unika, 150 år gamla huvudbyggnaden, bastubyggnaden, stallrestaurangen och den vackra sommargården skapar eleganta förutsättningar för såväl olika företagsevenemang som mindre och gemytliga familjefester. Konferenser och möten förlöper smidigt i våra lugna, välutrustade kabinett och festlokaler mittemot Skrivarholmen.

Vi planerar och förverkligar läckra menyer för konferenser, middagar och bemärkelsedagar enligt ert tema och era önskemål. Vardagar är ni välkomna till de vackert dukade lunchborden på Klubben!

Lokalerna

Våra välutrustade och flexibla konferens- och festlokaler kan anpassas för såväl möten med några personer som stora evenemang. Vår eleganta festsal har sittplatser för 120 gäster och klubbsalen för 62 personer. Den vackra terrassen, den grönskande gården och dansgolvet ger extra utrymme för dem som firar glada bröllops- och bemärkelsedagsfester.

Klubbens representativa bastuutrymmen är en ypperlig plats för trevliga kvällssamkväm. I dessa utrymmen kan 30 gäster slappna av samtidigt. Vår skickliga personal tar hand om de goda bastumenyerna och de uppfriskande dryckerna enligt era önskemål