Tjänster
Auditorium
Café
Kakor
Konferens
Lunch
Restaurang
Take Away
Öppettider

Träskända-huset, restaurangen
Öppen: mån-fre 8.30 - 14.30
Lunch: mån-fre 11.00 - 13.30
jarvenpaatalo@fazer.fi 

Säljtjänst
mån - fre 9.00 - 15.00
Tel. 020 729 6395

Kontaktuppgifter

Träskända-huset

Hallintokatu 4

04400 Järvenpää

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Ryktbar byggnad, elegant service

Träskända-huset tillhandahåller kultur-, konferens- och lunchtjänster i ståtliga lokaler i närheten av järnvägsstationen i stadens centrum. Våra luftiga lokaler kan användas för många ändamål och skapar trivsel bland såväl deltagare i kundevenemang och kongresser som gäster vid företags- och familjefester. Vår personal är stolt över den yrkeskunniga servicen och de smakfulla menyerna. Vi ordnar högklassig servering som omfattar allt mellan mindre kaffeservering och cocktailpartyn för hundra gäster samt pausservering mellan presentationerna.

Vardagar serverar vår lunchrestaurang en läcker buffélunch som inkluderar tre huvudrättsalternativ som kompletteras av ett fräscht salladsbord och ett rikligt brödsortiment. Välkommen till oss för att njuta av en värld av mångsidiga smaker och god service!

Lokalerna

De ljusa lokalerna i Träskända-huset kan lätt ändras från möteslokaler till platsen för eleganta företagsfester, konserter och festmiddagar. Sibelius-salen rymmer upp till 560 gäster och den mindre Juhani Aho-salen 80 gäster. Vi har också många mindre konferensrum. Kontakta oss, tillsammans kan vi ordna ett lyckat evenemang!

Sibelius-salen, som har 562 platser, och dessutom fem platser för funktionshämmade personer, är en högklassig auditorielik sal med fantastisk akustik, och i denna ordnas konserter, konferenser, utbildningsevenemang, kongresser och teaterföreställningar. Salen har AV-, belysnings- och ljudåtergivningsteknik.

Mellan Sibelius- och Juhani Aho-salarna finns rymliga foajéer. Dessa kan användas till exempel för middagar och bufféer eller utställningar.