Tjänster
Frukost & brunch
Auditorium
Café
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

Frukost  8.00 - 9.30

Lunch 10.30- 13.30.

Kontaktuppgifter

Valtatie 30

Hatanpään valtatie 30
33100 Tampere
valtatie30@fazer.fi
044 710 9464

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Övergripande tjänster, eleganta lokaler

Restaurang Valtaties högklassiga restaurang- och konferenstjänster finns i närheten av Tammerfors centrum vid goda kommunikationer. De trivsamma och renoverade lokalerna lämpar sig för dagliga konferensstunder samt festliga kvällsevenemang. Det stora auditoriet uppfyller dagens krav då det gäller att ordna ståtliga företagsfester, konferenser och seminarier.

Vår kompetenta personal sköter konferenskaffeserveringen och den högklassiga representationsserveringen enligt era önskemål oavsett omfattningen av evenemanget. Vardagar fungerar restaurangen som en högklassig lunchrestaurang. Kvällar och veckoslut har vi öppet enligt beställning. Välkommen att trivas!

Lokalerna

Valtatie 30 har moderna och högklassiga lokaler för såväl små evenemang som evenemang för flera hundra personer. Restaurangsalen bjuder på ljusa och trivsamma ramar och sittplatser för 460 gäster, och en cocktailbjudning kan ordnas för upp till 700 deltagare.  Auditoriet har 200 sittplatser och lämpar sig väl för konferenser, utbildningsevenemang och olika företagsfester. Lokalerna har trådlös internetanslutning, en projektor eller HD-skärm, konferenstelefon, Apple TV och en digitalbox (förutom konferensrum 7 och 15). PS 4 kan lånas från receptionen mot kvittering.

Högklassig och mångsidig konferensservering ordnas i vår restaurang. I priserna på konferenslokalerna tillkommer moms.

Reservationer: Restaurangchef Katja Tuttavainen

Telefon: 044 710 9464
E-post: valtatie30@fazer.fi