Tjänster
Frukost & brunch
Auditorium
Café
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

mån-fre 8.30–14.30

040 630 3077
lprkauptalo@fazer.fi

Kontaktuppgifter

Villmanstrands stadshus

Villimiehenkatu 1

53100 Lappeenranta

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Restaurang Wilhelmiina finns i Villmanstrands stadshus, i hjärtat av staden. Restaurangen har gedigen erfarenhet av pausservering under kongresser och stora fester, cocktail- och måltidstjänster samt konserter. Med samma iver och yrkeskunskap sköter vi också mindre fester i vår restaurang och i stadshusets publikutrymmen.

Lunch

Vardagar kl. 8.30–14.30 betjänar vi personalen vid Villmanstrands stadshus och deras gäster som en lunchrestaurang och bjuder på delikat lunch- och kaféförtäring. Övriga tider verkar vi som en beställningsrestaurang.

Fester och konferenser

Stadshusets Villmanstrandssal är ett populärt kongresutrymme som uppfyller EU-kraven. Dessutom har huset flera mindre konferens- och grupparbetesrum.

De rymliga tambur- och vestibulsutrymmena lämpas sig väl för att avnjuta en buffé i bra sällskap. I Villmanstrandssalens vestibul kan man ordna kaffe-, cocktail- och lunchbjudningar för upp till 900 personer. I samband med konserter sköter vi pausserveringen i Villmanstrandssalen. Beställ servering på förhand från vår försäljningsservice, då undviker du att köa.

Försäljningsservicens kunniga personal planerar serveringen och lokallösningarna enligt era önskemål – oavsett om det är fråga om en kongress, ett utbildningsevenemang, ett företagsevenemang eller en familjefest. Bakanta dig med våra webbsidorna eller besök oss för att ta en titt och rådgöra. På ett yrkeskunnigt sätt förverkligar vi en oförglömlig upplevelse.

Lokaler kan reserveras genom stadshusets ämbetsverksmästare, tfn 05 616 2021 eller på stadens webbplats www.lappeenranta.fi
Serveringsbeställningar per e-post till myyntipalvelu.lpr-imatra@fazer.fi eller tfn 040 716 8097

Vi ses!

Lokalerna

Villmanstrandssalen i stadshuset är ett populärt ställe för kongresser. Dessutom har huset flera mindre konferens- och grupparbetesrum.

Villmanstranssalens vestibul

I Villmanstrandssalens vestibul kan vi ordna kaffe-, cocktail- och lunchbjudningar för upp till 900 personer. Vår restaurang har till exempel svarat för lunch- och kaffeserveringen under de nationella Villmanstrandsdagarna som ordnas varje år.

Beställ pausservering för konserter redan på förhand från vår försäljningsservice, då undviker du köer.

Lunchrestaurang

Lunchrestaurangen har 150 kundplatser. I anslutning till restaurangen finns det dessutom ett kabinett för 20 personer. Vår lunchrestaurang betjänar stadshusets personal och dess gäster vardagar kl. 8.30–14.30. Lunchen dukas upp kl. 11–13,