Tjänster
Frukost & brunch
Auditorium
Café
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

Voitto (övervåning)

mån-fre 11.00 -14.00
Och med evenemanger.

Cafeteria (bottenvåning)

mån-tor 7.00-19.30

fre 10.00-19.30

lör-sön 10-16.30

 

(03) 783 1183
voitto@fazer.fi

Kontaktuppgifter

Voitto

Salpausselänkatu 8

15110 Lahti

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Topplokaler vid foten av en hoppbacke

Restaurang Voitto fungerar som en högklassig lunch- och beställningsrestaurang i det fantastiska Sportcentret i Lahtis. I våra lokaler kan ni ordna mindre företagstillställningar och evenemang för hundra gäster och stämningsfulla familjefester. Utsikten från restaurangen mot den upplysta hoppbacken är storslagen och skapar en unik stämning för ett evenemang.

På ett yrkeskunnigt sätt ordnar vi högklassig servering för ert evenemang enligt era önskemål.  Vardagar dukas tre läckra lunchalternativ upp i vår restaurang, och måltiden kompletteras av ett fräscht salladsbord och ett mångsidigt brödsortiment. Kvällar och veckoslut har vi öppet enligt beställning. Välkommen till trivsamma Voitto!

Lokalerna

Restaurangen finns i centrum av den internationellt kända arenan för vinterevenemang och har trivsamma konferens-, utbildnings- och festlokaler som lämpar sig för företagsevenemang samt avslappnade bemärkelsedags- och familjefester. Restaurangsalen har 120 sittplatser, och cocktailbjudningar kan ordnas för upp till 250 gäster. Restaurangen har A-rättigheter. Det stora auditoriet och beställningsrestaurangen på nedre planet har båda kapacitet för 80 deltagare. Auditoriet är välutrustat och har moderna förutsättningar för seminarier och utbildningsevenemang.

På skidmuseets verksamhetsställe finns en backhoppningssimulator där man tryggt kan testa hur det skulle kännas att göra ett hopp i Lahtis storbacke. Aktiviteter erbjuds även på gevär- och pistolbanan samt i utförsåkningssimulatorn.

Lokalerna lämpar sig för olika konferenser och utbildningsevenemang samt företags- och familjefester.

Alla förfrågningar och reservationer i anslutning till konferens- och restaurangtjänsterna görs per telefon till numret 03-7831183 eller per e-post till voitto@fazer.fi eller på platsen Salpausselänkatu 8, 15110 Lahtis. 

Auditoriets presentationssystem omfattar:
– data- och videoprojektor
– trådlösa mikrofoner
–OH-projektor
– blädderblock
–TV/digitalbox och VHS-videospelare
– diaprojektor
– DVD-spelare
– CD-spelare
– fast internetanslutning

Dessutom kan din egen dator kopplas till systemet. Auditoriet har 80 platser med egna skrivunderlag.