• Vuohelan Ksantaani 60g
Ksantaani on sokerista valmistettava luontainen sakeuttamisaine. Se korvaa sitkon gluteenittomassa leivonnassa, antaa kuohkeutta ja tekee leivän kuoresta rapean. KÄYTTÖOHJE: Sekoita ksantaani jauhoihin. Annostus per 1 kg jauhoja: Hiivataikina 1,5-2 tl / Pizzataikinat 2-3 tl / Kakkutaikinat 0,3 tl / Pikkuleipätaikinat 1 tl.
Ravintosisältö per annos
Per -:
- kJ
- kcal
-%
*
Per 100g:
810 kJ
193 kcal

Ainesosat

ksantaanikumi [E415 (Kiina)].

Allergeenit

Sisältää
Saattaa sisältää
Ei sisällä
Gluteeni
Laktoosi
Maito

Soveltuu ruokavalioihin

Gluteeniton
Vegaani

Muut ominaisuudet

Runsaskuituinen
Laktoositon

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.

Ravintosisältö

per 100 g %* per annos
Energia kJ 810 kJ 0 %
Energia kcal 193 kcal 0 %
Rasva 0 g 0 %
josta tyydyttynyttä 0 g 0 %
Hiilihydraatit 4,6 g 0 %
josta sokereita 0 g 0 %
Ravintokuitu 77 g
Proteiini 6 g 0 %
Suola 0 g 0 %
Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kJ/ 2000kcal)
Valmistusmaa: Suomi
Vilja
GTIN (EAN): 6430024240269