Fazer Gluteeniton Pullajauhoseoksesta on helppo leipoa pullat, munkit tai vaikkapa rapeat churrot.
Pehmeät pullat (n. 12 kpl)
2 kananmunaa
n. 2,5 dl maitoa, vettä tai kaurajuomaa
1 pss (11 g) kuivahiivaa
1 pss (450 g) Fazer Gluteeniton Pulla-
jauhoseosta
100 g pehmeää voita tai margariinia
gluteenitonta jauhoa leivontaan
voiteluun kananmuna
pinnalle raesokeria
Sekoita kuivahiiva jauhoseoksen joukkoon. Sekoita kananmunat lämpimään (42 °C) nesteeseen ja lisää jauhoseos. Sekoita ja anna vetäytyä peitettynä n. 30 minuuttia niin, että taikina tiivistyy. Lisää pehmeä rasva taikinaan ja vaivaa hyvin. Jaa taikina n. 12 yhtä suureen palaan. Pyöritä palat pulliksi gluteenittomien jauhojen avulla ja kohota huoneenlämmössä peitettynä n. 30 minuuttia. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla juuri ennen paistoa.
Paista kypsäksi 220 °C:ssa 10–15 minuuttia.
Vinkki: Kananmunattomien pullien resepti
fazer.fi/gluteeniton.
Ravintosisältö per annos
Per -:
- kJ
- kcal
-%
*
Per 100g:
1459 kJ
349 kcal
Ainesosat
Riisijauho, modifioitu tapiokatärkkelys, tomusokeri, maissijauho, perunahiutale [peruna, emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E450)], inuliini, psyllium, sokeri, vaniljasokeri, kardemumma, jodioitu suola, nostatusaine (E450, E500), sakeuttamisaine (E415), entsyymi.
Allergeenit
Sisältää
Saattaa sisältää
Ei sisällä
Kananmuna
Gluteeni
Laktoosi
Maito
Vehnä
Soveltuu ruokavalioihin
Gluteeniton
Vegaani
Kasvis
Muut ominaisuudet
Laktoositon
Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.
Ravintosisältö
per 100 g | %* per annos | |
---|---|---|
Energia kJ | 1459 kJ | |
Energia kcal | 349 kcal | |
Rasva | 0,7 g | |
josta tyydyttynyttä | 0,1 g | |
Hiilihydraatit | 77 g | |
josta sokereita | 26 g | |
Ravintokuitu | 8,8 g | |
Proteiini | 3,2 g | |
Suola | 1,1 g |
Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kJ/ 2000kcal)



GTIN (EAN): 6419811108500