• Oululainen Pullava Rahka-persikkapitko 420 g

Oululainen Pullava Rahka-persikkapitko 420 g

Pullava Rahka-persikka on kevään raikas ja suosittu kausimaku. Pullava pitkot leivotaan Lahdessa.
Täytepitko

Ainesosat

VEHNÄJAUHO, sokeri, RAHKA (9 %), VOI, vesi, persikka (3 %), mango, sakeuttamisaineet (E1442, bambukuitu, E440), hiiva, rusina, KANANMUNA, emulgointiaineet (E481, E472e, E471), VEHNÄGLUTEENI, jodioitu suola, kardemumma, väri (E160a), MAITOPROTEIINI, säilöntäaine (E202), pintakäsittelyaine (E904) ja aromit (mm. vanilliini). Tuotteessa on täytettä 45 %. Laktoositon.

Erityisruokavaliot

Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g) Kyllä
Runsaskuituinen Ei
Soveltuu vegaaniruokavalioon Ei
Pähkinää / mantelia Ei
Soijaa Ei
Lisäaineeton Ei
Säilöntäaineeton Ei

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.

Ravintosisältö

per 100 g %* per annos
Energia kJ 1150 kJ
Energia kcal 280 kcal
Rasva 6,0 g
josta tyydyttynyttä 1,9 g
Hiilihydraatit 48 g
josta sokereita 24 g
Ravintokuitu 3,9 g
Proteiini 5,2 g
Suola 0,4 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kJ/ 2000kcal)
Viitteellinen päiväsaanti (GDA) voi olla alhaisempi tai korkeampi. Yksilölliset ravitsemukselliset tarpeet vaihtelevat sukupuolesta, iästä, painosta ja liikunnan määrästä

Valmistusmaa: Suomi