Fazer on kehittänyt aivoystävällisiä tuotteita ja reseptejä, jotka tunnistaa Fazer Brainhow® -tunnuksesta.

Fazer Brainhow® -tunnus tuotteessa on lupaus siitä, että kyseinen tuote sisältää ravintoaineita, joiden on tieteellisissä tutkimuksissa todettu olevan hyväksi aivoille ja kognitiivisille toiminnoille, ja että tuote on yleisesti ottaen hyvä valinta omassa tuoteryhmässään.

Miten Fazer Brainhow edistää aivojen hyvinvointia?

Fazer Brainhow –tuotteet sisältävät ravintoaineita, joiden on tieteellisesti tutkittu edistävän aivojen hyvinvointia tai kognitiivisia toimintoja.

Esimerkiksi magnesium ja folaatti auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, kalium edistää hermoston normaalia toimintaa ja rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa. Nämä väittämät ovat EU:ssa hyväksyttyjen terveysväittämien mukaisia.

Miksi Fazer Brainhow on hyvinvoinnin ja ravitsemuksen kannalta hyvä valinta omassa kategoriassaan?

Fazer Brainhow –merkinnällä varustetut tuotteet noudattavat pohjoismaisia ravitsemussuosituksia ja niiden koostumus ja ravitsemuksellinen sisältö on suunniteltu tukemaan hyvinvointia:

Suola

Maltti on suolan suhteen valttia. Makunystyrät kaipaavat ripauksen suolaa ja hyvä maku on omiaan tuomaan hyvää mieltä, mutta liiallinen suola nostaa verenpainetta ja aiheuttaa siksi liiallista painetta verisuonille ja aivoille.

Sokeri

Hiilihydraatit eri muodoissaan auttavat pitämään verensokerin tasaisena ja riittävällä tasolla, mikä pitää aivotkin virkeänä. Turhan runsaina annoksina sokeri antaa kuitenkin terävän – mutta lyhyen – energiapiikin, jota usein seuraa vireystilan notkahdus ja väsymys.

Kuitu

Kuitu on hyväksi suolistolle – riittävä kuidunsaanti auttaa suolistoa toimimaan mukavan tasaisesti. Ja tiedäthän myös, että aivojen ja suoliston välillä on yhteys? Aivosi aistivat, mitä vatsasi tuntee.

Rasvat

Rasvaakin tarvitaan, jotta voimme hyvin, mutta rasvan laatuun kannattaa kiinnittää huomiota. Kasviperäiset, tyydyttymättömät rasvat ovat hyväksi sinulle ja aivoillesi, kun taas eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvoja suositellaan käytettävän maltillisesti.

Fazer Brainhow -tuotteita nyt lähikaupastasi!

Fazer Brainhow -tuotteita löytyy useimpien ruokakauppojen hyllyiltä. Joko olet maistanut esimerkiksi näitä?

Fazer Alku Uunipaahdettu ruislese

Fazer Juuresleivät

Fazer Pure Dark 70% Cocoa