Haluamme koota fazer.fi-palveluun juuri sinua kiinnostavaa sisältöä: reseptejä, juttuja, vinkkejä tai kuvia tai vaikkapa videoita. Niinpä kutsumme sinut mukaan rakentamaan maukasta fazer.fi-kokemusta!

Jaa juttu, kuva, vinkki tai resepti - me julkaisemme maistuvimmat.

Juttusi voi olla onnistunut suklaakakun resepti, kuva kesäpiknikistä eväineen tai vaikkapa tuunausvinkki juhlapöydän koristeluihin. Keräämme yhteen suklaan fanittajat, tuoreen leivän tuoksusta huumaantuvat ja makuelämysten maailmaan astuneet ihmiset. Tämä on paikka, jossa voit jakaa oman palasi makuelämyksistä kanssamme. Voit myös jättää meille tätä kautta vinkkejä aiheista, joista toivoisit meidän kertovan.

Pyrimme julkaisemaan mahdollisimman monet lähettämistänne jutuista. Julkaisuiden yhteydessä mainitaan aina jutun lähettäjän nimi tai nimimerkki*. Parhaiten juttusi päätyy fazer.fi palveluun, kun teksti on huolellisesti kirjoitettu ja kuvat hyvällä maulla maustettuja. Toisinaan myös kokoamme yhteen samaa aihetta käsittelevää sisältöä, jolloin lähettämästäsi sisällöstä julkaistaan vain osia. Julkaistavien sisältöjen tuottajille ilmoitamme julkaisupäivämäärän sähköpostitse.

* ilmoita nimimerkkisi, jos et halua esiintyä omalla nimelläsi
** pakollisia kenttiä

Lue käyttöehdot

   
Nimi **)
Nimimerkki *)
Puhelin
Sähköpostiosoite **)
Kirjoita tähän resepti, vinkki tai juttuehdotus
Lisää kuva
Hyväksyn lähettämäni sisällön käyttöehdot
Liitetiedosto (PDF, JPG, TXT)