Hyvän aamun rakentaminen alkaa jo edellisenä iltana nukkumaan mennessä, ja aamulla lempeän startin päivään tuo ravitseva ja herkullinen aamupala. Ota talteen vinkkimme parempaan arkeen ja inspiroivaan aamupalaan!

Suolaiset vaihtoehdot

 

Avokado-sitruunapuuro

Avokadolla ja sitruunalla höystetty Fazer Alku Rouheampi kaurapuuro hurmaa raikkaalla, mutta runsaalla makumaailmallaan. Katso resepti, kokeile ja ihastu!

Pinaatti-parmesaanipuuro

Suolainen puuro - uhka vai mahdollisuus? Uutuuspuuromme Fazer Alku Rouheampi kaurapuuro kutsuu kokeilemaan ja kutittelemaan makunystyröitä. Katso resepti ja kokeile!

Veggie Bites -wrapit ja dippi

Näistä täyteläisistä kasvipohjaisista wrapeista ei makua puutu ja ne on helppo tehdä. Paistetut Fazer Willja veggie bitesit, marinoitu punasipuli ja Fazer Willja Spread & Dip Pea & Jalopeno -dippi luovat yhdessä makuhermoja hivelevän yhdistelmän. Tutustu ja ota resepti kokeiluun!

Makeat vaihtoehdot

Paistettu omenapuuro jogurttikastikkeella ja granaattiomenalla

Omenainen puuro maistuu jogurttikastikkeen kera! Tutustu reseptiin ja kokeile, tuleeko tästä sinun uusi suosikkisi.

Porkkanakakkutuorepuuro

Yön yli tekeytynyt tuorepuuro on pehmeä aamunavaus. Tämä pitkään hautunut aamiaispuuro saa mausteista makua Fazer Alku Porkkanakakkugranolasta. Nappaa resepti talteen ja nauti tuoreen kahvin kera!

Maapähkinävoi-banaanituorepuuro

Maapähkinävoi, banaani sekä puuro ovat todellinen voimakolmikko. Ota resepti talteen ja aloita aamu herkullisissa merkeissä!

Banaanipannukakut

Nämä maukkaat banaanipannukakut syntyvät helposti vain kolmesta raaka-aineesta - katso resepti ja pyöräytä aamupalaksi!

Mustikka-banaani proteiinivohvelit

Rapeat, maukkaat ja maidottomat vohvelit syntyvät ilman jauhoja. Nämä proteiinipitoiset herkut sopivat mainiosti myös välipalaksi. Katso resepti ja kokeile!

Tuorepuuro x 3

Trendikäs ja maukas tuorepuuro sekoitetaan illalla, annetaan tekeytyä yön yli jääkaapissa ja nautitaan aamulla. Katso reseptit kolmeen herkulliseen vaihtoehtoon!