Fazer premium Voita Juhlat -kampanjan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Fazer Makeiset Oy (”Järjestäjä”), y-tunnus 0728786-8, osoite: PL 4, 00941 Helsinki

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?
Kampanjaan voivat osallistua kaikki vähintään yli 16-vuotiaat henkilöt.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN?
Kampanja alkaa 26.03.2018 ja päättyy 30.04.2018. Voit osallistua kampanjaan jättämällä yhteystietosi kampanjasivustolle osoitteessa www.fazer.fi/keksit.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl Catering -lahjakortti. Palkinnon arvo 1000 euroa.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kampanjasivun lomakkeella annettuja yhteystietoja käyttäen viimeistään 10.5.2018. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon [7] päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Fazerilla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse.

Fazerilla on oikeus julkaista voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Fazerin sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Fazer käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös suoramarkkinointitarkoituksiin osallistujan luvalla. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Fazerin tietosuojaselosteesta

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Fazer vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT
Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Fazer ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.