Fazerin keksivalikoimaan kuuluvat makeisbrändiuutuuksien Suffeli ja Julia lisäksi tutut Suklaalehti, Doris, Muro, Minttusuklaa, Carneval ja Muumi sekä Jyväshyvä-keksit. Jyväshyvä-tuoteperheen kekseissä korostuu viljan hyvä, luonnollinen maku, ja niiden valmistuksessa on käytetty aitoa rypsiöljyä.

Geisha chocolate biscuit 100 g

Geishan tarina alkoi jo yli 50 vuotta sitten leivoksesta. Nykyisin Geisha on yksi tunnetuimmista suklaabrändeistä ja Geisha-patukka on Suomen kolmanneksi ostetuin suklaapatukka. Nyt suklainen suosikki maistuu myös keksinä. Uusi Geisha-suklaakeksi on täydellinen makuelämys hemmotteluhetkiin.

Sydämenmuotoisessa ilmavassa marenkikeksissä on täytteenä pehmeän rapea hasselpähkinätäyte. Geisha-suklaakeksi on kuorrutettu maitosuklaalla ja koristeltu eleganteilla suklaaraidoilla. Pakkaus 100 g, pakkauksessa 12 keksiä.

Marianne täytekeksi 345 g

Raikas Marianne-maku löytyy myös keksinä. Marianne täytekeksi on herkullinen yhdistelmä rapeaa kaakaokeksiä ja pehmeää Marianne-karkin makuista täytettä. Reilusti täytettä sisältävä Marianne-keksit sopivat nautittavaksi yksin tai yhdessä, kahvipöytään tai tuliaisiksi. Pakkaus 345 g, pakkauksessa 24 keksiä.

Fazer Angry Birds 175 g

Värikäs Fazer Angry Birds -keksi kaataa esteet tieltään. Pakkauksessa makuina mansikka (punainen lintu), sitruuna (keltainen lintu), vadelma (vaaleanpunainen lintu) sekä päärynä (possu). Lasten juhlien varma suosikkikeksi.

Fazerina Täytekeksi 345 g

Klassikkobrändi Fazerina sopii mitä loistavimmin keksimauksi. Herkullinen täytekeksi sisältää runsaasti Fazerina-täytettä. Joka puraisu takaa makunautinnon.

Tutustu koko keksivalikoimaan