
Ainekset
Pohja:
175 g | Jyväshyvä kaurakeksejä |
50 g | voita sulatettuna |
1 tl | sitruunan tai appelsiinin kuorta raastettuna |
Täyte:
200 g | Fazer Valkoinen leivontasuklaata |
2 dl | kuohukermaa |
400 g | vaniljan makuista tuorejuustoa |
1 dl | tomusokeria |
Koristeluun:
Tuoreita mansikoita
Fazer Almond Crumble keksejä
Valkoista marenkia
Fazer Almond Crumble keksejä
Valkoista marenkia
Tee näin
Murskaa keksit ja sekoita keksinmurut sulatettuun voihin. Lisää sitruunan tai appelsiinin kuoriraaste. Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 20 cm) leivinpaperilla ja painele keksi-voiseos vuoan pohjalle.
Paloittele suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto, tomusokeri sekä sulatettu suklaa. Nostele täyte vuokaan keksipohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään.
Irrota kakku vuoasta ja laita tarjoiluastiaan. Koristele tuoreilla mansikoilla, Almond Crumble -kekseillä sekä marengeilla.