
Ainekset
Pohja:
175 g | Jyväshyvä Kaurakeksiä muruna |
50g | voita |
Täyte:
400g | maustamatonta tuorejuustoa |
1 dl | tomusokeria |
2 dl | kuohukermaa |
200g | Fazerin valkoista leivontasuklaata |
Lisäksi tarvitset kakun reunoille Fazer Thins- keksejä ja koristeluun marjoja.
Tee näin
Sekoita sulatettu voi ja keksimurut. Pinnoita leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20–24 cm) pohjalle ja painele seos vuokaan. Laita jääkaappiin kovettumaan.
Rouhi suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon tomusokeri, sulatettu suklaa sekä kermavaahto. Kaada täyte kakkuvuokaan ja anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mieluiten yön yli.
Asettele hyytyneen kakun reunoille keksit ja koristele kakun pinta esim. marjoilla.
Vinkki! Jos käytät pakastemarjoja, niin valmista hyytelösokerista marjojen päälle kiille.