Ainekset

8-10 annosta

Pohja:

1/2 pkt (175 g= 1 pötkö) Domino Marianne -täytekeksejä
50 g voita sulatettuna

Täyte:

200 g Fazer Valkoinen leivontasuklaata
2 dl kuohukermaa
400 g vaniljan makuista tuorejuustoa
1 dl tomusokeria

Koristeluun:

1 dl kuohukermaa
Domino Marianne -täytekeksejä
Marianne suklaarakeita
valkoisia nonparelleja
tuoretta minttua

Tee näin

Murenna keksit. Sulata voi ja lisää keksimurun joukkoon. Painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halk. 20 cm) pohjalle.

Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon tuorejuusto, tomusokeri ja sulatettu suklaa. Nostele täyte vuokaan keksipohjan päälle. Tasoita pinta ja anna hyytyä kylmässä yön yli. (Huom. suklaa hyydyttää kakun, liivatetta ei tarvita.)

Irrota kakku vuoasta ja laita tarjoiluastialle. Koristele kermapursotuksin, Domino -täytekekseillä ja karamellirakeilla.