
Ainekset
Pohja
1 pkt (175g) | Domino Original-keksejä |
Täyte
200 g | pakastemansikoita |
2 dl | kuohukermaa |
250 g | maitorahkaa |
1 dl | tomusokeria |
1 dl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
Koristeluun
muutama | valkoinen marenki rouhittuna |
Fazer Premium leivontasuklaata lastuina |
Tee näin
Murskaa Dominot karkeaksi rouheeksi. Soseuta kohmeiset mansikat ja vaahdota kerma. Vatkaa toisessa kulhossa maitorahka, tomusokeri ja sokeri sileäksi. Lisää seokseen mansikkasose ja kermavaahto. Sekoita tasaiseksi ja mausta vaniljasokerilla.
Vuoraa pitkänomainen vuoka (1,5 l) tuorekelmulla ja kaada seos vuokaan. Peitä pinta Domino-muruilla. Painele muruja niin että ne hiukan uppoavat jäädykeseokseen.
Käännä kelmun reunat murujen päälle ja laita vuoka pakastimeen vuorokaudeksi. Kumoa 5 minuuttia huoneenlämmössä ollut vuoka tarjoiluvadille ja poista tuorekelmu.
Ripottele marenkimurut koristeeksi ja vuole juustohöylällä suklaasta lastuja marenkirouheen päälle.