Ainekset

13 kpl

175 g Domino Pear Smoothie -keksejä
1 levy (120 g) Karl Fazer Valkosuklaata
200 g maustamatonta tai kinuskilla maustettua tuorejuustoa

Koristeeksi
noin 75 g Karl Fazer Tummaa suklaata

Tee näin

Paloittele valkosuklaa mikronkestävään astiaan, ja sulata täydellä teholla 30 sekuntia kerrallaan, kunnes suklaa on sulanut. Vatkaa tuorejuusto ja valkosuklaasula tasaiseksi. Lusikoi seos pursotinpussiin.

Levitä keksit leikkuulaudan päälle. Pursota kekseille valkosuklaa-tuorejuustovaahtoa. Nosta keksit kylmään jähmettymään vähintään puoleksi tunniksi.

Sulata tummasuklaa varovasti kulhossa mikrossa. Anna suklaasulan hetki jäähtyä. Valuta tummaa suklaata päärynä-suklaasuukkojen päälle. Anna kuorrutuksen jähmettyä jääkaapissa tai kylmässä pari tuntia.