Ainekset

Pohja

  • 175 g Fazer Domino Marianne -keksejä
  • 50 g voita

Täyte

  • 4 dl kuohukermaa
  • 400 g vaniljarahkaa
  • 0,5 dl sokeria
  • 4 liivatelehteä
  • 0,5 dl espressokahvia

Koristeluun

  • 100 g Fazer tummaa leivontasuklaata
  • Fazer Avec Raskalaisia pastilleja
  • Fazer Lontoon rakeita

Tee näin

Rouhi Dominokeksit tehosekoittimessa ja lisää sulatettu voi. Painele voi-keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halk. 20 cm) pohjalle. Laita pohja kylmään täytteen teon ajaksi.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja lisää siihen rahkasekä sokeri. Liota liivatelehdet kuumaan kahviin ja kaada seos ohuena nauhana täytteeseen. Sekoita hyvin. Nostele täyte vuokaan keksipohjan päälle. Tasoita ja anna hyytyä kylmässä yön yli.

Irrota kakku varoen vuoasta ja laita tarjoiluastialle. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lusikoi sulaa suklaata kakun reunoille niin että se vähän valuu reunan yli. Korstele reuna Ranskalaisilla pastilleilla ja Lontoon rakeilla.