
Ainekset
Taikina
4 dl | porkkanaraastetta (4-6 porkkanaa) |
4 dl | vehnäjauhoja |
2 dl | sokeria |
2 tl | leivinjauhetta |
100 g | voita |
3 | kananmunaa |
12 kpl | Fasupaloja |
Kuorrutus
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
n. 0,5 dl | tomusokeria |
0,5 tl | kanelia |
Koristeluun
6 kpl | Fasupaloja |
Tee näin
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata ja jäähdytä voi. Vispilöi kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon voisula ja porkkanaraaste. Sekoita lopuksi joukkoon kuivat aineet.
Lusikoi jokaiseen muffinivuokaan 1 rkl taikinaa ja lisää sitten jokaiseen yksi kokonainen Fasupala. Täytä vuoat taikinalla ja paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita tuorejuuston joukkoon tomusokeri ja kaneli. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria. Levitä kuorrute kuppikakkujen pinnalle ja koristele puolitetuilla Fasupaloilla.