Ainekset

Pohja:
175 g Domino- keksejä
50 g voita tai margariinia sulatettuna

Valkosuklaamoussetäyte:
2 dl kuohukermaa
2 levyä (262 g) Karl Fazer valkoinen suklaata
400 g vaniljanmakuista tuorejuustoa
1 dl tomusokeria

Koristelu:
200 g  Karl Fazer valkoinen suklaata
(vadelmia + tuoretta minttua)

Tee näin

Murskaa keksit tehosekoittimessa tai paksussa pakastepussissa kaulimen avulla. Sulata voi tai margariini ja sekoita se keksimurskan joukkoon. Painele keksi seos irtopohjavuoan (halkaisija 23-24 cm) pohjalle, jos käytät pienempää vuokaa (halkaisija 18-20 cm) painele keksiseos sekä vuoan pohjalle että reunoille.

Vaahdota kerma. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita tuorejuuston joukkoon tomusokeri ja sitten suklaa ohuena nauhana hyvin sekoittaen. Kääntele lopuksi joukkoon kermavaahto. Kaada seos keksipohjan päälle, tasoita pinta ja peitä vuoka kelmulla. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. 

Sulata puolet koristeluun varatusta suklaasta mikroaaltouunissa tai vesihauteessa ja valuta sula suklaa pakastepussiin. Leikkaa pussin kulmaan pieni reikä. Pursota leivinpaperin päälle valkosuklaatäpliä. Levitä täplät teelusikalla ohuiksi pyörylöiksi. Nosta leivinpaperi leikkuulaudan tai tarjottimen avulla jääkaappiin ja anna suklaanappien jähmettyä. Paloittele loput suklaasta. Kokoa suklaanapeista ja -paloista kakun pinnalle kukka painamalla napit ja palat reunasta kakun pintaan niin, että ne jäävät ilmavasti pystyyn. Viimeistele kakku halutessasi vadelmilla ja mintunlehdillä.