Grillaus ja kesä kuuluvat ehdottomasti yhteen. Vaivaton kesäinen ruoka syntyy helpoista hampurilaisista, jotka valmistuvat nopeasti grillissä. 

Läpi hampurilaisen historian, joka alkoi 1900-luvun alkupuolella Amerikassa, on löytynyt erilaisia variaatioita pihvin yhdistämisestä leipään. Nyt kannattaakin kokeilla rohkeasti erilaisia variaatioita yhdistämällä oma suosikkileipäsi liha-, kala- tai kasvistäytteisiin.

Herkullinen perinteinen hampurilainen syntyy esimerkiksi yhdistämällä rukiinen Fazer Puikula -leipä jauhelihapihviin ja tuoreisiin kasviksiin. Kasvisversioon voi helposti vaihtaa jauhelihapihvin munakoisoon ja halloumi-juustoon.

Ei kannata myöskään unohtaa herkullisia jälkiruokia, joissa yhdistetään kesän maut. Ihana mansikkainen leipä syntyy yhdistämällä tuoreet mansikat esimerkiksi ricotta-juustoon ja grillattuun Fazer Paahto -leipään. Suklaan ystävien ehdoton jälkiruoka on rocky road, jossa yhdistyy Fazerin Sininen Fazer Paahto -leipään. Näistä saa helposti makean hampurilaisen lisäämällä mukaan grillatun kannen leivästä.