Leipä on monikäyttöinen. Leipä toimii aamupalana, välipalana, iltapalana, alkupalana, aterian osana, jälkiruokana tai kokonaisena ateriana. Leipä toimii erinomaisesti osaksi tasapainoista, terveellistä ja herkullista ruokavaliota.

Arkiaamiainen

Arkiaamuna nautittu aito ja luonnollinen leipä tuo onnellisen alun päivälle sekä potkua päivän askareisiin. Päällystä arkiaamun leipä suosikkipäällysteelläsi, nauti maukkaasta leivästä ja starttaa päiväsi reippaalla otteella.

Viikonloppuaamiainen

Viikonloppuaamuina on aikaa syödä aamiaista kaikessa rauhassa ja nauttia aidon leivän makuvivahteista. Viikonloppuaamun leivät päällystetään mitä erilaisimmilla herkuilla, jotka korostavat tuoreen leivän makua.

Välipala

Leipä on maukas, kätevä ja terveellinen välipala. Perheen pienimmätkin osaavat tehdä itselleen välipalaleivät, jotka kulkevat tarvittaessa helposti mukana arjen menoissa. Leipä tuo herkkutuokion ja puhtia päivään.

Leipä on ensimmäinen ateria, jonka opimme tekemään. Pienikin lapsi voitelee itse leivän. Koululainen osaa tehdä voileipiä erilaisilla päällysteillä välipalaksi koulupäivän jälkeen.

Arkiateria ja -lounas

Leivästä voi tehdä kokonaisen aterian uudella ja herkullisella tavalla. Leipäaterian kokkaaminen on mutkatonta ja nopeaa. Leivällä kannattaa leikitellä ja kokeilla rohkeasti erilaisia päällysteitä. Voisiko leipä toimia vaikkapa lounaskeiton kulhona?

Viikonloppuateria

Ilahduttava leipäateria kutsuu herkuttelijat koolle ja tuo nautiskelijoille tähtihetkiä. Viikonlopun leipäaterialla on lupa hämmästyttää. Leivän päälle rakennettu ruokaisa taideteos tai esimerkiksi leivällä kuorrutettu annos yllättää viikonloppuaterialla.

Iltapala

Iltapalahetken aikana voi iloita päivän onnistumisista. Päivän päätteeksi nautittu turvallinen ja maistuva leipä saattaa sinut hyvään uneen. Rakennatko sinä iltapalasi hapankorpun vai ruisleivän päälle?