Paahtoleipä

Fazer toi ensimmäisenä paahtoleivän Suomen markkinoille vuonna 1966, jolloin päivänvalon näki ihanan rapea Fazer Paahto Vehnä. Tästä Fazer tuoteperhe on laajennut vuosien varrella sekä maultaan että kooltaan käsittäen tänä päivänä monta herkullista vaihtoehtoa joka tilanteeseen.

Saapuessaan Suomen markkinoille paahtoleipä ja sen käyttöyhteys oli uutta kuluttajille. Valmiiksi viipaloitu ja pakattu leipä, joka oli tarkoitettu paahdettavaksi, herätti ihastusta ja kummastusta kuluttajissa, vaikka jokunen tähän herkkuun oli törmännyt jo ulkomailla. Paahtoleivällä on pitkät perinteet Englannissa, josta paahtoleivän idea ja valmistustekniikka tulivat Suomeen.

Fazer Paahto-perheeseen kuuluu laaja valikoima herkullisia ja ravitsevia paahtoleipiä

Edelleen markkinoilla oleva Fazer Paahto Vehnä tarjoaa rapean ja täyteläisen paahtonautinnon. Lempeästä mausta nauttiville löytyy Fazer Paahto Kaura ja jyväisestä leivästä pitävät tykkäävät varmasti Fazer Paahto Viisi viljasta. Täysjyväviljan ja kuidun ystäville löytyy Fazer Paahto Täysjyvä ja Fazer Paahto Ruis. Kuitenkin kaikkia Fazer Paahtoja yhdistää yksi asia. Ne ovat paahdettavaksi leivottuja, sisältä pehmeitä ja pinnalta rapeita.

Fazer Paahto on täydellinen paahtonautinto.

Fazer Paahto kuuluu jokaisen suomalaisen arkeen ja juhlaan. Tuotteet soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen sellaisenaan tai ruoanlaittoon. Kokeile vaikka Lämpimiä Halloumleipiä tai Punajuuri-vuohenjuustoleipiä.