Fazer on ottanut käyttöön uuden raaka-aineen, Valion ValSa® maitosuolan. Tämä uusi innovaatio takaa hyvän maun ja samalla suolan käyttöä voidaan vähentää merkittävästi. Uudistamme kuluttajalähtöisesti koko leipätuoteryhmää ja panostamme kuluttajien hyvinvointia tukevien tuotteiden kehittämiseen. Kehitämme vähemmän suolaa sisältäviä tuotteita osana suolanvähennystalkoita.

Maitosuola on herasta valmistettu maidon luontaisia mineraaleja sisältävä raaka-aine, joka tuo tuotteeseen suolan makua ilman suolan haitallista natriumia. Maitosuolassa on 80 % vähemmän natriumia kuin tavallisessa suolassa. Fazer on yhdessä Valion kanssa kehittänyt uuden innovaation, Valio ValSa® maitosuolan käyttöä elintarvikkeissa. 

Maitosuola sisältää maidon heran luonnollisia mineraaleja kaliumia, jodia, magnesiumia ja kalsiumia. Natriumia maitosuolassa on 80 % vähemmän kuin tavallisessa ruokasuolassa. Maitosuolan kalium edistää lihasten normaalia toimintaa ja auttaa hallitsemaan verenpainetta. Maitosuola valmistetaan maidosta, joten siitä valmistelut tuotteet eivät sovellu herkille maitoallergisille. Maitosuola ei kuitenkaan sisällä laktoosia.  

Fazer haluaa tarjota parempia valintoja päivittäisiin hetkiin, mausta tinkimättä. Monet kuluttajista arvioivat saavansa päivittäin liikaa suolaa, erityisesti moni on huolissaan lasten suolan saannista. Fazer tuo nyt maitosuolan Oululainen Reilu Futissämpylään, joka on lasten suosikki ja sopii hyvin terveelliseen ja herkulliseen välipalaan. 

Lue lisää Valio ValSa® maitosuolasta täältä.