Fazer Kiireetön tuo paistopisteisiin korkealaatuiset, käsin viimeistellyt leivät

Tämä leipä on syntynyt viipyillen ja kiireettä. Ihan vielä loppumetreillä se pysähtyi paistumaan sinun omaan kauppaasi. Niinpä saat sen tuoreena, ehkä vielä vähän lämpimänä.

Ensin taikina vaivattiin leipomossa lempeästi niin, että taikinan ilmataskuista ei päässyt makuja ulos. Vaivaamisen jälkeen taikina sai laiskotella pitkään patalevossa. Kun leivälle annettiin aikaa, hiivaa tarvittiin vähemmän ja se sai käydä rauhassa. Syntyi lisää pehmeitä aromeja makutaskuihin. Ennen kuin leipä päästettiin maailmalle, siihen tehtiin vielä käsin kauniit viillot Lappeenrannan leipomossamme. Tämä leipä on siis kiireettömyyden perikuva. Jotta saat siitä täyden nautinnon, kannattaa pysähtyä nautiskelemaan rauhassa.

Fazer Kiireetön -leivät ovat saaneet runsaasti aikaa – leivontaan käytetään jopa kokonainen vuorokausi. Taikinan vesipitoisuus on tavallista suurempi, minkä ansiosta leivästä tulee erityisen mehevä. Näin se myös säilyy tuoreena pidempään. Fazer Kiireetön -leivät on leivottu kotimaisesta viljasta, ilman lisäaineita. Leivät ovat laktoosittomia.

Fazer Kiireetön -leivät ovat saatavilla kauppojen paistopisteistä ympäri Suomen sekä valituista Fazer Myymäläleipomoista.