FAZER RIISIPIIRAKKA ”VOITA UUSI VUOSI IGLU-HOTELLISSA” -KAMPANJAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Fazer Leipomot Oy, y-tunnus 1972442-0, osoite: PL 17, 00941 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Fazer”).

Ketkä voivat osallistua?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään yli 18-vuotiaat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet

Miten kampanjaan osallistutaan?

Kampanja alkaa 6.5.2019 ja päättyy 30.6.2019.

Kampanjaan osallistutaan syöttämällä Fazer Riisipiirakka-pakkauksen sisäpuolelta löytyvä koodi osoitteessa riisipiirakka.fi. Kampanjaan kuuluvat tuotteet ovat: Fazer Rukiinen Riisipiirakka 6 kpl/420 g, Fazer Imatran Riisipiirakka 6 kpl/420, Fazer Vuoksen Riisipiirakka 9 kpl/330 g ja Fazer Perunapiirakka 9 kpl/330g.

Kaikki koodin syöttäneet ovat automaattisesti mukana palkintojen arvonnassa. Jokaisessa pakkauksessa on uniikki koodi, jolla voi osallistua kilpailuun kerran.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl kahden hengen matkaa uudeksi vuodeksi Arctic SnowHotel & Glass Igloos -hotelliin Sinettään, Lappiin. Yksi palkinto sisältää:

  • Suorat menopaluu lennot kahdelle hengelle voittajan lähimmältä lentokentältä Rovaniemelle. Menolento on 30.12.2019 ja paluulento on 1.1.2020
  • Menopaluu kuljetukset Rovanimen lentokentältä Arctic SnowHotel & Glass Igloos -hotellille
  • Yöpyminen Arctic SnowHotel & Glass Igloos -hotellissa kahdelle kahdeksi yöksi 30.12.2019-1.1.2020
  • Tervetulodrinkki
  • Kolmen ruokalajin illallinen Jääravintolassa yhtenä iltana
  • Uudenvuoden juhla 31.12.2019
  • Yksityinen saunavuoro (sis. tavallinen sauna, eksoottinen lumisauna ja ulkoporeallas)
  • Lounas Kodassa kahtena päivänä.

Palkinnon arvo noin 2500 € riippuen lentojen hinnasta. Pääpalkinnon voittaja arvotaan 3.7.2019. Pääpalkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti hänen ilmoittamaansa puhelinnumeroon. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 10 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Fazerilla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan voittajalle yhdessä sovitulla tavalla. Fazerilla on oikeus julkaista voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Fazerin sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Lisäksi kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan viikoittain 6.5.-30.6.2019 välisenä aikana sähköisiä lahjakortteja, yhteensä 120 kpl:

Sähköisten lahjakorttien voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti lähettämällä sähköinen lahjakortti hänen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu väärin, voitto mitätöityy ja Fazerilla on oikeus arpoa uusi voittaja. Fazerilla on oikeus julkaista voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Fazerin sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Henkilötietojen käsittely

Fazer vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei joka tapauksessa missään tilanteessa ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen. Fazer ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien mukaan kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Ongelmatilanteissa lähetä sähköpostia riisipiirakka@fazer.com