Tunnistat Fazerin hyvänmakuiset ja terveelliset leivät Parempi leipä -peukalomerkistä. Merkki kertoo, että leipä on hyvä valinta terveellisyytensä puolesta makua unohtamatta. Se on uudella tavalla parempaa leipää.

Fazerilla uskomme vahvasti, että leipä voi olla terveellisen ruokavalion perusta ja ilon aihe. Erilaiset viljat ovat luonnollinen ja ravitseva osa ruokavaliotamme, joista saa maistuvia eväitä päivän eri hetkiin. Ruokavalion voi rakentaa monella eri tavalla mutta mielestämme ruokaa ei saa ottaa koskaan liian vakavasti vaan se on aina nautinnon aihe. Parempi leipä -merkillä pyrimme helpottamaan valintaa leipähyllyllä tuomalla esiin terveellisiä ja maukkaita vaihtoehtoja.

Fazerin Parempi leipä -merkillä varustettu leipä on hyvä valinta esimerkiksi siksi, että se on leivottu käyttäen vähemmän suolaa, vehnää tai jauhoja, mutta enemmän vihanneksia tai proteiinia. Parempi leipä -merkillä merkittyihin leipiin kuuluu Vatsaystävällinen-leipäperheemme, joka hellii herkkävatsaisia sekä Fazer Juuresleivät, joissa kolmasosa jauhoista on korvattu kasviksilla.