Nyt uudistuneista Juuresleivistä löytyy Fazer Brainhow -merkintä, joka kertoo tuotteiden terveellisyydestä ja aivoystävällisyydestä*.

Juuresleipien ravintosisältöä on erinomainen: ne sisältävät runsaasti kuitua ja täysjyvää, muita leipiä runsaammin proteiineja, eikä niihin ole lisätty sokeria. Fazer Brainhow -merkin myötä Fazer Juuresleipien reseptejä ei tarvinnut muuttaa – vain suolaa on vähennetty 0,1 g/100 g. Fazer Juuresleipä Gluteenittoman suolamäärä pysyy ennallaan.

Fazer Brainhow -merkinnällä varustetut tuotteet on suunniteltu erityisesti aivojen hyvinvointia ajatellen, mikä tukee kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Merkinnällä varustetut tuotteet on suunniteltu helpottamaan hyvinvointia tukevien valintojen tekemistä arjessa. Fazer Brainhow -merkityt tuotteet sisältävät aivojen tarvitsemia ravintoaineita riittävästi ja sopivassa suhteessa: kivennäisaineita, vitamiineja, kuitua, kasvipohjaista proteiinia, hiilihydraattia ja rasvaa.

Tutkimuksissa on todettu, että ravinto vaikuttaa kognitiivisiin toimintoihin ja aivojen hyvinvointiin. Valitsemalla aivoystävällisiä ruokia, voimme helliä aivojamme ja jaksaa paremmin aamusta iltaan – ja nauttia pirteinä jokaisesta päivästä. Aivoystävällinen ravinto suojaa aivojen hermosoluja ja vähentää väsymystä, ja virkeänä jaksat keskittyä paremmin. Lue lisää aivoystävällisestä ruuasta täällä.

*Kalium edistää hermoston normaalia toimintaa.
Kupari edistää hermoston normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia kognitiivista toimintaa.