JÄRJESTÄJÄ
Fazer Leipomot Oy (”Fazer”), Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Y-tunnus: 1972442-0

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA
Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN
Kampanja alkaa 26.6.2017 ja päättyy 2.7.2017. Kampanjaan kuuluu yksi (1) Fazer Juuresleipä -postaus, jonka vastausaika on seitsemän vuorokautta postauksen julkaisun jälkeen. Postaus julkaistaan Fazer Facebook -sivulla: www.facebook.com/fazersuomi. Voit osallistua Facebookissa olevan kampanjajulkaisuun kommentoimalla julkaisun alle oikean vastauksen julkaisussa esitettyyn kysymykseen.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Oikein vastanneiden kesken arvomme yhden Fiskarsin yrttitarhan, jonka arvo on noin 80 €. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebookissa. Mikäli osallistut kilpailuun Facebookin kautta, tulee sinun mahdollistaa yksityisviestien lähettäminen sinulle. Palkinnot postitetaan voittajalle.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi ja Fazer päättää itse, mitä tuotepalkintosetit sisältävät.

Kampanjan voittajat arvotaan Fazerin toimesta 4.7.2017. Voittaja arvotaan oikein vastanneiden joukosta. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebookissa viikolla 27.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Fazer vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

OIKEUDET KAMPANJAN PUITTEISSA TOIMITETTUUN MATERIAALIIN
Osallistumalla kampanjaan vakuutat, että olet luonut kampanjaan toimittamansa materiaalin (”Kampanjamateriaali”) itse. Vakuutat myös, että Kampanjamateriaali ja/tai antamasi vastaus ei loukkaa lakia, hyvää tapaa, kolmansien oikeuksia, tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet mukaan lukien, kunniaa, yksityisyyttä taikka liikesalaisuutta tai ole muulla tavalla näiden sääntöjen vastaista.

MUUT EHDOT
Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Fazerin käyttöön, et Facebookille. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.