Kuka tai mikä taho mielestäsi ansaitsee kiitosta sitkeydestä? Minkä sinnikkään tarinan haluaisit nostaa valokeilaan? Kuka on mielestäsi Suomen sitkein?

Jaa hyvää ja nosta twitterissä valokeilaan #suomensitkein henkilö, teko tai taho, joka mielestäsi edustaa erityisen hyvin suomalaista sitkeyttä.

Haasteeseen voit osallistua Twitterissä hashtagilla #suomensitkein ja osoittamalla ehdotuksen @fazersuomi. Suomen sitkeimmäksi voi ehdottaa ketä tai mitä tahansa sanoin tai kuvin. Kyseessä voi olla ystävä, yritys, tai isolla joukolla toteutettu erityistä sinnikkyyttä vaatinut tempaus. Perustele valintasi lyhyesti. Ehdotuksen antajia ei palkita.

Twitterissä Sitkeyshaastetta voi seurata aihetunnisteella: #suomensitkein sekä Fazerin Twitter-kanavan @FazerSuomi kautta.

Eniten Fazerille osoitettuja #suomensitkein-mainintoja Twitterissä kerännyt suomalainen henkilö, teko tai taho palkitaan. Palkinnoksi Fazer lahjoittaa 1 000 euroa haasteen voittajan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Lisäksi voittajalle luovutetaan sitkeysdiplomi.

Voittaja on selvillä haasteajan (8.1. – 31.1.2015) päätyttyä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Tutustu kisan sääntöihin