
Ainekset
4 kpl | Fazer Juuresleipä Palsternakka & Porkkana |
1 | sipuli |
1 rkl | voita |
300 g | pinaattia tai lehtikaalia |
suolaa | |
pippuria | |
1 rasia (250 g) | kirsikkatomaatteja |
6 dl | maitoa |
8 | kananmunaa |
150 g | gruyere-juustoa |
50 g | parmesan-juustoa |
2 tl | dijon-sinappia |
Tee näin
Silppua sipuli hienoksi. Kuullota sipulia voissa kunnes se pehmenee. Lisää pinaatti tai lehtikaali pannulle ja kypsennä hetki. (Mikäli käytät lehtikaalia, poista siitä ensin lehtiruodit.) Mausta suolalla ja pippurilla.
Leikkaa Fazer Juuresleivät tahkoiltaan parisenttisiksi kuutioiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Raasta juustot.
Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää maito, sinappi sekä juustoraasteet. Sekoita.
Sekoita uuninkestävässä vuoassa leipäpalat, kirsikkatomaatit sekä sipuli–pinaattiseos. Kaada muna–maitoseos vuokaan. (Mikäli teet valmistelutyöt illalla, peitä vuoka kelmulla ja laita se yöksi jääkaappiin.)
Paista vanukasta 180-asteisessa uunissa 45 minuuttia.