Ainekset

30 g (n. 2 rkl) Fazer for Minis Kaurasipsi Sour Cream & Onion
100 g (1 dl) lohitahnaa
2 viipaletta tuoretta kurkkua

Lohitahna

150 g lämminsavulohifileetä
50 g (0,5 dl) ketsuppia
10 g (1 tl) mätitahnaa
2 kpl (100 g) keitettyjä kananmunia
150 g (1,5 dl) Yosa Greek Style Maustamaton

 

Tee näin

  1. Valmista lohimousse mittaamalla ainekset työkulhoon ja sekoittamalla ainekset lusikalla tai lastalla tasaiseksi tahnaksi.
  2. Rouhi kaurasipsit ja kerrosta juomalasiin ensin 1 rkl kaurasipsimurua, sitten 1 rkl lohitahnaa, taas sipsimurua ja lohitahnaa.
  3. Koristele lasi kauralastulla ja kahdella viipaleella kurkkua.