Ainekset
Caesar-kastike
2 |
kananmunan keltuaista |
3 |
anjovisfileetä |
1 |
valkosipulinkynsi hienonnettuna |
1 dl |
raastettua parmesaanijuustoa |
2–3 dl |
rypsiöljyä |
Vaihtoehtoinen caesar-kastikeresepti
|
Ceasar-kastike (valmismajoneesi) |
3 |
anjovisfileetä |
1 |
valkosipulin kynsi hienonnettuna |
1 dl |
raastettua parmesaania |
3 dl |
majoneesia |
Kanafileiden valmistus:
2 |
maissikanan rintaa tai broilerin fileetä |
|
suolaa, mustapippuria |
3 rkl |
oliiviöljyä |
Krutongit
2−3 palaa |
tummaa Fazer Puikula -leipää |
1 rkl |
oliiviöljyä |
Tee näin
Leikkaa leipä pieniksi kuutioiksi. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää leipäkuutiot. Pienennä lämpöä ja paista leipäkuutioita koko ajan sekoittaen, kunnes ovat ne ovat rapeita. Nosta leipäpalat talouspaperille hetkeksi, jotta ylimääräinen öljy imeytyy paperiin.
Paahda leivät ja lado niiden päälle romaine-salaattia ja kanafileen siivuja. Lisää päälle caesar-kastiketta, parmesaaniraastetta ja rapeita krutonkeja.