
Ainekset
(2 annosta)
2 viipaletta | Fazer Paahto -leipää (Täysjyvä, Kaura tai Viisi viljaa) |
maustamatonta tuorejuustoa leivän voiteluun | |
1 kpl | kanafilee |
ripaus | suolaa |
2 kpl | varrastikkuja |
1 tl | öljyä |
mustapippuria myllystä | |
1/2 dl | mangokuutioita |
1/2 dl | hunaja- tai verkkomelonikuutioita (cantaloupe) |
2 tl | tuorepuristettua sitruunanmehua |
granaattiomenansiemeniä koristeeksi |
Tee näin
Pilko kanafilee noin kuuteen osaan, käytä kolme palaa leipää kohti. Työnnä kananpalat vartaaseen ja mausta ne suolalla. Puisia varrastikkuja kannattaa liottaa vedessä noin puoli tuntia ennen käyttöä, näin kestävät paremmin grillin kuumuutta. Sivele vartaassa olevat kanapalat öljyllä ja grillaa ne. Mausta kypsä varras mustapippurilla.
Grillaa tai paahda leipä ja voitele se tuorejuustolla.
Kuutioi mango ja meloni. Sekoita joukkoon sitruunanmehu. Nosta hedelmäsalaatti leivän päälle ja irrota liha vartaasta salaatin päälle. Koristele granaattiomenansiemenillä.