Ainekset

 2 dl punaista pestoa
1 dl oliivitapenadea
1-2 dl maustamatonta Yosa Naturall kauravälipalaa, ranskankermaa tai maustamatonta tuorejuustoa

Punainen pesto

1 dl. aurinkokuivattuja tomaatteja
n. 1/2 dl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1/2 dl tuoretta basilikaa
1 dl parmesan- tain grana padano -juustoa
1/2 dl pinjansiemeniä
1 valkosipulinkynsi
ripaus mustapippuria

Oliivitapenade

1 dl kivettömiä oliiveja
2 rkl oliiviöljyä
1 tl sitruunamehua
ripaus mustapippuria

Tee näin

Tee ensimmäisenä valmiiksi punainen pesto ja oliivitapenade. Voit valmistaa ne jo aikaisemmin, esimerkiksi edellisenä päivänä tai käyttää vaihtoehtoisesti kaupasta löytyviä valmiita tuotteita. Sekoita sekä punaisen peston että oliivitapenaden ainesosat tasaiseksi massaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.

Kun molemmat sekä pesto että tapenade ovat valmiita niin sekoita ne ja valitsemasi maustamaton kauravälipala, ranskankerma tai tuorejuusto tasaiseksi dipiksi. Tarjoile Fazer Crispien ja Snacksien kanssa.